Mlađi referenti

Žanr: komedija
Trajanje: 119 min.

Glavne uloge: Vins Von (Vince Vaughn), Oven Vilson (Owen Wilson), Rouz Berns (Rose Byrne), Džesika Sor (Jessica Szohr)
Scenario: Vins Von (Vince Vaughn), Džared Stern (Jared Stern)
Režija: Šon Levi (Shawn Levy)

SINOPSIS
Posle otkaza, dvojica muškaraca u četrdesetim godinama pokušavaju da uspeju kao stažisti u najuspešnijoj internet kompaniji – "Guglu", gde se, bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trendovima, takmiče s upola mlađim ljudima. Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?
O FILMU
Prošla je skoro decenija otkad su Oven Vilson i Vins Von poslednji put udružili snage i napravili hit od filma "Lovci na deveruše". Sada ovaj dvojac ponovo igra zajedno u komediji "Mlađi referenti".
Nik i Bili, dvojica "momaka" u četrdesetim godinama, izgubili su posao. Kada shvate da se svet promenio i da se veliki deo biznisa odvija onlajn, prijavljuju se za stažiranje u najboljoj kompaniji na svetu – Guglu! Bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trendovima ovi entuzijasti takmiče se s upola mlađim ljudima i blamiraju bez premišljanja. Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?
Ideja je nastala kada je Vins Von video emisiju o neverovatnim radnim uslovima u centrali kompanije Gugl: "Zamislite dvojicu likova koji su navikli da rade jedno, a sada se igra promenila. Onda im date mogućnost da rade u Guglu, najpoželjnijoj kompaniji, i da provere da li njihove veštine imaju ikakvu vrednost tamo. Gugl je zaista impresivno mesto i drugačije od svega što ste videli. Vrlo je zabavno i imaju sjajnu hranu, plus, oni vas ohrabruju da igrate video igrice".
Oficijelni sajt

Premijera: 14. jun 2013. godine na reviji filmova Blockbuster

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

oven vilsonvins von
Komentari (0)
Dodaj komentar