Poslednja želja (video)

Žanr: akcija, krimi, drama
Trajanje: 107 min

Glavne uloge:
Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone
Scenario:
Joe Carnahan, Brian Garfield (roman)
Režija:
Eli Roth

SINOPSIS

Dr. Pol Kersi (Brus Vilis) je hirurg koji se nosi s posledicama nasilja u njegovom gradu tek kad bi žrtve završile u njegovoj operacionoj sali. Kada njegovu ženu Lusi (Elizabet Šu) zločinci ubiju tokom pokušaja pljačkanja njihovog doma, a njegova kći Džordan (Kamila Moron) završi u komi, Pol postaje osvetnik. Policijske snage jedva se bore sa talasom nasilja, a Pol u želji za osvetom odluči da pronađe napadače svoje porodice i da ih sam izvede pred lice pravde. Dok pažnju medija privuče anonimno ubistvo tih zločinaca, ceo grad se pita je li ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrtonoša.

O FILMU

Ljutnja i sudbina prepleću se u ovom intenzivnom akcionom trileru a reditelj Eli Rot kaže: “Želeo sam u filmu da imam trenutak transformacije, kad Kersi shvati da bi mogao spasiti lošu osobu – radi to svaki dan – ali odlučje da više neće. Vidimo kako Kersi menja svoje moralne stavove. On je normalna, prosečna i moralna osoba, ali počne da pomera svoje granice kako bi opravdao vlastite postupke”.

Originalna priča iz romana Brajana Garfilda je osavremenjena, a u adaptaciji scenariste Coa Karnahana i reditelja Elija Rota glume: Brus Vilis, Vinsent D’Onofrio i Elizabet Šu. Oni zajedno oživljavaju kompleksnu psihologiju romana i unose nove napete zaplete i iskren pogled na američku psihu 2018. godine.

Oficijelni sajt: Death Wish (2018)

Premijera: 19. april 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brus vilisvinsent dionofrioelizabet šu
Komentari (0)
Dodaj komentar