Selin Dion nosi blizance

Pitam se je li ovo trend na svetskoj muzičkoj sceni ili samo slatka slučajnost? Bijons, Gven Stefani, Ališa Kiz… Ipak ih je legendarana kanadska pevačica Selin Dion (Celine Dion) sve pretekla. Da je bila po drugi put trudna to smo znali odavno, svojevremeno smo o tome pisali u našoj rubrici. Termin je bio maj ove godine. Nažalost, stvari su krenule naopako i pevačica je u novembru objavila da je izgubila bebu. Ali, mi danas donosimo nove vesti, koje kažu da je Selin ponovo trudna i da ovoga puta nosi blizance. Dakle, dvostruka radost! Sve čestitke.
Podsećamo, 42-godišnja diva je u braku sa svojim dugogodišnjim menadžerom Reneom Anželilom (Rene Angelil) još od 1994. Par već ima jednog sina, to je devetogodišnji Rene Čarls. Odavno je vlasnica planetarnog hita "My Heart Will Go On" izjavila da očajnički želi još dece. S obzirom na to da joj je suprug već u ozbiljnim godinama (68), to nije bilo nimalo lako. I nakon šest pokušaja veštačke oplodnje, najzad se stiglo do željenog rezultata. Srećna mama je u četvrtom mesecu trudnoće, a navodi se da će se u junu znati i pol oba deteta. Ali ko još mari za to? Srećni supružnici sigurno ne. Nedavno je Rene izjavio:
"Presrećni smo. Selin je toliko želela zdravu trudnoću. Oboje smo želeli još jedno dete. Najnovija vest da ćemo ih dobiti dvoje za nas je zapravo dupli blagoslov".
Samo nekoliko dana pre zvanične objave oglasila se i Selin:
"Držimo palčeve i nadamo se dobrim vestima. Ne želim mnogo da pričam o tome zbog uroka, ali sigurna sam da su ljudi uz nas i da se mole za našu sreću. Nadamo se najboljem i jedva čekamo da saopštimo radosne vesti. Znate, jednom kada uđete u svet šou-biznisa, više nema nazad. Sve se tako brzo dešava i mnogo toga se menja iz dana u dan. Tako je i što se trudnoće tiče. Morate sačekati bar tri meseca kako biste bili sigurni. Nismo više mladi i uvek pomislim kako je ovo možda bila poslednja šansa i poslednji pokušaj".
I na sreću, uspešan! Sada prestoji odmor i priprema za najlepši i najuzvišeniji događaj u svačijem životu. Srećno, Selin!
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blizanciselin diontrudna
Komentari (0)
Dodaj komentar