Želite ravan stomak? Odmah izbacite ovih 6 namirnica!

Ukoliko želite ravan stomak, postoji 5 namirnica koje bi trebalo da izostavite iz svoje ishrane.

Crveno meso
Ako želite da pojačate unos proteina i budete na dijeti koja ima niski udeo ugljenih hidrata, vaše namere su dobre. Ali ako taj protein dobijate iz pogrešnih izvora, to bi onda moglo da izazove kontraefekat i stvaranje masnih naslaga na stomaku.

Kada su proteini u pitanju, jedite ribu, piletinu i ćuretinu, a iz dijete izbacite crveno meso.

Šećer
Znamo da šećer ima dosta štetnih uticaja na naš organizam, a učestvuje i u stvaranju masnih naslaga na stomaku. Međutim, nije ga dobro potpuno izbaciti iz ishrane, pa je najbitnije da obratite pažnju na dnevni unos količine šećera i da se zadržite u granicama normale.

Alkohol
Kalorije iz alkoholnih pića sigurno su jedan deo naših masnih naslaga na stomaku, pa ipak, ukoliko imate meru, možete se povremeno počastiti čašom dobrog vina.

Mesne prerađevine
Ove namirnice obiluju transmasnim kiselinama, koje služe da hrani obezbede što duži rok trajanja, ali na naš organizam deluju štetno i predstavljaju pretnju za naš stomak u vidu masnih naslaga.

Mlečni proizvodi
Iako većina nas ne može zamisliti obrok bez mlečnih proizvoda, ukoliko nam je stalo do ravnog stomaka, potrebno je da unos ovih namirnica svedemo na minimum.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ravan stomak
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ne želim ravan stomak. Stomak nije daska.

  • FILIP

    Sit sam vec od mnogobrojnih komentara,kojima se „dokazuje“,sta treba raditi,da muskarci imaju ravan stomak. Pre svega,moram da kazem,zasto bi bas svaki muskarac trebao da ima taj cuveni ereravan stomak.Sta ako ga neko nema.? Ali,ako se bas insisitira,na tom ravnom stomaku,onda moramo reci pravu istinu,sta raditi da stomak muskarca,bude kao „daska“ravan.Moze se hrana konzumirati,onoliko koliko osecate potrebu za njom.Treba samo sest nedelja,imati seksualne odnose,ujutru pre dorucka,i uvece pre vecere.Treba samo nastojati,da seksualni akt bude energican,i da ne traje manje od pola sata.Ovo je oprobani nacin,da se dobije ravan stomak,bez gubljenja na tezini.

    • Anonimni

      Zeli li to i osoba sa kojom si? Ili je vazan stomak pa ko se uklopi.

  • bambi

    Stvarno. Ja pijem litar mleka dnevno, jedem prsutu, crveno meso pola kila, puding sa tri velike kasike secera, sat vremena dnevno treniram i imam ne ravan stomak nego misice trbusne kao celik. Manite se ljudi corava posla. Jedite sta god vam se jede, sta god vam dusa i srce iste, jedite dokle god ste gladni. Ali budite aktivni, priroda, rad, disciplina, pozitivan duh i sve ce bitu u redu. Sve ove tekstove koji su u fazonu jedite ovo, ovo nemojte, ovo malo manje ovo malo vise, sve su to price za malu decu, da ne kazem mondestvo, urbana besnoca i dokolica.

    • Anonimni

      I imas manje od 20god?

    • Anonimni

      Zato di ti Bambi.