Romantične destinacije

Pod uslovom da imate dovoljno novca, najbolji potez bio bi da otputujete na neko romantično putovanje. Evo deset najromantičnijih destinacija na svetu, a vama ostaje samo da se odlučite za neku od njih.
Grčka ostrva su idealna za neženje, ali i parove koji žele da uživaju u čistoj vodi, izvanrednoj hrani i prelepim, romantičnim zalascima Sunca.
Kažu da ko jednom poseti Maltu uvek joj se vraća. Posebno je popularna među tek venčanim parovima.
Jeste da je Mocart rođen u Salcburgu, ali je s razlogom umro u Beču. Bogatstvo istorije i kulture jednog od najstarijih gradova idealno je za umetničke duše.
Zbog prelepih plaža i izletišta, mnogi zaljubljeni parovi sve češće posećuju Portugal.
Iako je jedna od najskupljih destinacija, Pariz nikada neće prestati da bude među prvima na listi najromantičnijih mesta za dvoje.
Venecija je, iz istih razloga kao i Pariz, uvek bila idealno mesto za zaljubljene parove, a i gde drugde još možete da se provozate u romantičnoj gondoli.
Turska je poslednjih godina jako popularna. Zbog svoje istorije, ali i prelepo uređenih plaža i savršene usluge koja gostima ostavlja samo uživanje u lepotama ove zemlje.
Argentina je takođe na ovoj listi, između ostalog, i zato što tamo možete da posetite i najnižu tačku Južnoameričkog kontinenta.
Jedno nezaboravno, avanturističko i romantično putovanje čeka vas u Maroku, u zemlji peščanih pustinja. Zato posetite Kazablanku.
Bora-Bora sa svojim peščanim plažama, kristalnoplavim morem i grandioznim vodopadima učiniće vaš odmor nezaboravnom avanturom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

becparizputovanjaromantikavenecija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zorana Mitrović

    Jao, divne li slike!