U trendu

Glamurozno putovanje oko sveta avionom za samo 996 evra: Da, moguće je, ovo je plan

Od urbanog šarma Berlina, preko singapurske futurističke arhitekture, do tropskog raja Havaja – svaka destinacija nudi priliku za jedinstven modni izraz i nezaboravna iskustva.

Putovanja su danas za mnoge postala luksuz. Od preskupih avio letova, do iznajmljivanja smeštaja do hrane u lokalnim restoranima, u poslednjih par godina cene su drastično porasle pa je za svako i kraće putovanje potrebno puno planiranja i kalkulisanja oko troškova. Zato su mnogi ostali prijatno iznenađeni kada se na internetu nedavno pojavio plan za glamurozno putovanje oko sveta avionom za 1000 evra!

Na ovom glamurozno putovanju oko svetu na avionske karte ćete potrošiti samo 996 evra, a obići ćete najudaljenije krajeve planete. Put se sastoji od 5 etapa i prelazi se preko 37.600 kilometara vazdušnom linijom, piše Citymagazine.si.

1. etapa: Berlin – Bangkok, gde se stil susreće sa avanturom (269 €)

Počinjemo u Berlinu, gradu istorije i nekonvencionalne mode. Odavde letimo za Bangkok, gde su skrivena blaga jugoistočne Azije. Za samo 176 evra, po ceni koja jedva premašuje vrednost dizajnerskog šala, možemo započeti putovanje sa stilom.

2. etapa: Bangkok – Sidnej, preko Singapura, umetnost tranzicije između kultura (213 €)

Nastavljamo letom do Sidneja za 182 evra, sa usputnim zaustavljanjem u Singapuru. Ova kratka stanica je savršena za utiranje novih modnih staza – gde se zapadni minimalizam susreće sa istočnjačkom ekstravagancijom.​​

3. etapa: Sidnej – Havaji, let do tropske elegancije (170 €)

Iz Sidneja idemo na Havaje za 170 evra. Ovo je prilika da se iz urbanog šika transformišete u tropsku boho kraljicu, gde plaže i palme čine novu pozadinu za našu putnu garderobu.​

4. etapa: Havaji – Las Vegas, od rajskih plaža do grada greha (108 evra)

Za 107 evra, putujemo od rajskih Havaja do blistavog Las Vegasa. Ovde se naša garderoba transformiše iz jednostavne elegancije u ekstravagantni glamur koji odražava duh grada u kome se noć i dan prepliću u beskrajnoj zabavi.​​​

5. etapa: Las Vegas – Berlin (233 evra)

Naša poslednja etapa vodi nas u Berlin sa letom za 239 evra preko Skajskenera. I već ste obišli ceo svet, odnosno četiri kontinenta.

Ova putovanja nisu bila samo prolazak između geografskih tačaka, već putovanje kroz svetove mode i kulture. Kao dizajner sopstvenog iskustva sa putovanja, otkrio sam da uz malo domišljatosti i pazeći na prave prilike, možemo putovati svetom sa stilom, a da ne ugrozimo naš bankovni račun. Moda i putovanja su umetničke forme koje se dopunjuju, prepliću i zajedno stvaraju nezaboravne trenutke. Neka vaša sledeća destinacija nije samo mesto, već priča koju ćete ispričati kroz svoj stil i iskustva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar