Koristite Viber? Isprobajte ova tri zanimljiva trika

Viber je bez sumnje jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje. Uz brojne nove opcije, stalne nadogradnje i veliku bazu korisnika, nije čudo što aplikaciju svakim danom koristi sve veći broj ljudi. Sakupili smo tri sjajne opcije koje mnogi ne koriste – a trebalo bi.

Jedan nalog na više uređaja? Ništa lakše

Ako koristite Viber i imate nekoliko uređaja, definitivno će vam dobro doći mogućnost rada sa istim nalogom na nekoliko uređaja odjednom. Viber možete bez problema istovremeno koristiti na laptopu, tabletu i smartfonu – birajući na kojem od uređaja želite da napišete odgovor na poruku. Svi će razgovori, gde god ih vodili, primaocu dolaziti kao da ste ih poslali sa, recimo, telefona. I ne – za ovo vam nije potrebna posebna metoda niti ulazak u opcije. Opcija radi – automatski!

Pošaljite reakciju na poruke dugim pritiskom prstom

Jeste li znali da možete slati reakcije na poruke? Sve što treba da uradite je da dugo prstom držite na poruku i iskočiće vam opcija sa emotikonima vrlo sličan onom u Facebook Messengeru.

Reakcija na poruke definitivno su jedan korak ispred WhatsAppa koji, premda je dosta popularniji od Vibera, tu funkciju još nije dodao.

Napravite svoje stikere

Viber dozvoljava izradu posebnih nalepnica pomoću kojih se korisnici mogu izraziti na vrlo lična i poseban način. Možete izabrati bilo koju vašu fotografiju i pretvoriti je u naljepnicu koju možete podeliti sa prijateljima.

Kako napraviti personalizovani stiker? Ništa lakše.

Uđite u razgovor i pritisnite na dugme za dodavanje u opciji za nalepnice. Nakon toga birajte opciju za pravljenje nalepnice (Create Stickers). Birajte fotografiju i u ekranu za uređivanje dizajnirajte nalepnicu i nakon toga potvrdite. U opciji Sticker market nakon toga pritisnite na dugme za kreiranje nalepnice (Create Sticker) smeštenu na vrhu stranice. Tu možete napraviti nalepnicu bilo kojeg oblika i veličine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Vajber
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Reakcije dugim pritiskom ne rade, sad sam bas probao.

    • Anonimni

      Rade brate, pritisni na srce ne na poruku