Kako da znate da li joj se dopadate?

Mnogo koji momak se zapitao da li se dopada devojci koja mu se sviđa. I dosta je tu nagađanja bilo, a devojke umeju da budu tako nerazumljive, da šalju pomešane signale, previše suptilne poruke… Međutim, često nije toliko teško ustanoviti da li se dopadate simpatiji.

Naime, uz svu priču o devojkama i njihovim suptilnim signalima i željama da vi te signale magično protumačite, obično je prilično jasno da li je zainteresovana za vas, samo ako malo obratite pažnju.

Pogledajte kako se ponaša prema muškim prijateljima i uporedite to s načinom na koji se ponaša prema vama. Da li s vama priča više nego sa njima? Da li se češće smeje vašim šalama, iako ste i sami svesni da neke od njih nisu toliko smešne? Da li se često dešava da se pojavi na istom mestu kao i vi, a ranije joj to nije bio običaj?

Sve su to signali da joj se zaista sviđate. Moguća je i povećana stidljivost, da se pred vama uvek zbuni, da pocrveni, da se spetlja, da „lupi“ nešto… Kao i momci, i devojke mogu da se ponašaju veoma zbunjeno i smotano u blizini osobe koja im se jako dopada.

Postoji još nešto na šta biste mogli da obratite pažnju. Velika većina devojaka će, kada im se neki momak sviđa, da o tome ispriča svim svojim drugaricama. Obratite pažnju na njih, da li su odjednom počele da obraćaju pažnju na vas, da vas gledaju, da li vas pominju u razgovoru? Ako je odgovor potvrdan, a pomislili ste da vas sigurno ismevaju, nije verovatno da je tako; verovatno im je vaša simpatija ispričala da joj se sviđate pa vas zato „zagledaju“.

Naravno, uvek postoji i mogućnost da joj priđete i kažete joj da vam se dopada ili da je pozovete da izađete. Zastrašujuće je to učiniti, ali ako pristane, ako vam kaže da se i vi njoj dopadate, vredeće sveg straha i sveg rizika. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkedopadanjeljubavmomcineizvesnostsimpatijatinejdžeriveza
Komentari (0)
Dodaj komentar