Nikako da vas pozove da izađete

Problem iz naslova dešava se mnogim devojkama. Dopadne im se neki dečko, flertuju s njim, on flertuje s njima, deluje zainteresovano za njih, to tako traje – i nikako da ih pozove da izađu. Devojkama tu najčešće ne bude jasno o čemu se radi; moglo bi da se radi o više stvari.
Dečko bi mogao da se suviše boji odbijanja da se usudi da ih pita da izađu s njim. Pored toga, ako tog dečka upoznaju, recimo, na nekoj žurci, nije sigurno hoće li se ikada više sresti, on bi mogao da rizikuje i pita ih bar za broj mobilnog, ako ne i za izlazak, čak i ako nije siguran da li su one zainteresovane, ali ako se redovno sreću (na primer, u istoj su školi), dečko bi mogao više da okleva, dok ne bude siguran da je ona stvarno zainteresovana.
Kako nije siguran, pa flertuje s njim, zar mu to ništa ne znači? Znači nešto, naravno, ali ne mora nužno da znači zainteresovanost za vezu. Mnogi danas flertuju zabave radi, uživanja radi, da vide da se nekom dopadaju, a uopšte ne žele da to ode dalje. Tako devojka može da flertuje s nekim ko joj je simpatičan, a da ga vidi samo kao ortaka – jeste, sviđa joj se da vidi da je on smatra lepom i privlačnom i da uživa u flertu s njom, ali ne želi da joj on bude dečko, samo da se tako malo igraju. Danas nije retkost da je dečku potreban jasniji znak od flerta da bi devojka želela da izađe s njim; zato zaboravite na suptilne nagoveštaje.
Još neki razlozi zašto je on nije pozvao da izađu: samo deluje zainteresovano, ali zapravo to nije, ili već ima devojku, a voli da flertuje sa strane (što takođe može da se podvede pod „nije stvarno zainteresovan“).
Šta devojka da uradi u toj situaciji? Može da tom dečku bez suptilnosti stavi do znanja da je zainteresovana za njega – ne baš da se skine gola pred njim, ali svakako jasnije nego neobavezno ćaskanje i povremeno treptanje. A može i ona njega da pita da izađu – jeste da se većini devojaka više sviđa da dečko pozove njih, ali taj jedan put mogu da pozovu one, a kasnije pozive (ako ih bude) da prepuste njemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izlasciizostanak pozivatinejdzeri
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Melani Gorgiea

    Super je tekst, sviđa mi se. Pozdrav!