najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Drugačiji otac (video)

Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 118 min

Glavne uloge: Vigo Mortensen (Viggo Mortensen), George MacKay, Samantha Isler
Scenario: Matt Ross
Režija: Met Ros (Matt Ross)

SINOPSIS

Privrženi otac (Vigo Mortensen) posvetio je svoj život vaspitanju šestoro dece daleko od modernog sveta, duboko u izolovanim šumama na severozapadu Pacifika. Njihov idealni život prekida vest o tragičnoj nesreći koja ih primorava da napuste svoj raj i upute se na put u svet koji postavlja nove izazove.

O FILMU

Američka drama u kojoj glavnu ulogu ima Vigo Mortensen govori o porodici koja je nakon deset godina izolacije primorana na reintegraciju u društvu. Fascinirana i užasnuta svetom sa kojim se suočavaju, deca počinju da preispituju svoje živote, detinjstvo, svog drugačijeg oca i njegove roditeljske sposobnosti.

Film je svoju premijeru imao na Sandensu u januaru 2016. godine, a prikazan je i na Kanskom festivalu. Film je pokupio sjajne kritike koje ga ocenjuju kao sjajan film o ljubavi i ekstremima, ostvarenjem godine koje je istovremeno šarmantno, dirljivo i duhovito.

Pored Mortensena, u filmu igraju Frenk Langela, Ketrin Han i Stiv Zan. Režiju i scenario potpisuje američki glumac i reditelj Met Ros.

Oficijelni sajt: Captain Fantastic (2016)
Premijera: 11. avgust 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.