najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vatrena trka

Žanr: akcija, krimi
Trajanje: 104 min.
Zemlja produkcije: Španija

Glavne uloge: Aleks Gonzalez (Alex Gonzalez), Adrijana Ugarte (Adriana Ugarte), Alberto Aman (Alberto Ammann)
Scenario: Karlos Montero (Carlos Montero), Haime Vaka (Jaime Vaca)
Režija: Danijel Kalparsoro (Daniel Calparsoro)

SINOPSIS
Priča o eksplozivnom ljubavnom trouglu koji čine konobarica, njen dečko i ljubavnik, umešani u pljačke i ilegalne trke kolima. Konobarica Ari i njen dečko Navas, ljubitelji brzih automobila i klađenja na ilegalnim trkama, planiraju pljačku zlatare. Ari zavodi verenika vlasnice zlatare, Mikelea, ali se između njih rađa privlačnost koja može da ugrozi ne samo planiranu pljačku već i planove i živote sve troje učesnika u ovom vrelom ljubavnom trouglu.
O FILMU
Film španskog reditelja Danijela Kalparsora priča je o ljubavnom trouglu i brzim automobilima. U filmu igraju Aleks Gonzalez (X-men: prva klasa), Adrijana Ugarte i Alberto Aman.
O REŽISERU
Danijel Kalparsoro (reditelj)
Reditelj, scenarista i producent rođen je u Barseloni. Veći deo svoje karijere bio je vezan za špansku televiziju. Prvi dugometražni film, šokantni "Skok u prazno", koji je snimio 1995. godine, doneo mu je značajna priznanja: nagradu za najbolji film u Bogoti i nagradu evropskog žirija na filmskom festivalu u Anžeru u Francuskoj. Usledili su filmovi "Ratnici", "Nestao", "Asfalt" i "Osvajač".
Kalparsoro trenutno radi na filmu u nemačko-špansko-srpskoj koprodukciji pod nazivom "Svi panteri su pink". Tema ove akcione komedije je legendarna grupa profesionalnih balkanskih pljačkaša, Pink Panter. Scenario za film piše poznati srpski dramaturg i scenarista Dimitrije Vojnov, a po priči Bojana Vuletića, reditelja filma "Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem", dok je producent filma Miroslav Mogorović.
Oficijelni sajt

Premijera: 8. avgust 2013. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike