Žestoke devojke

Žanr: akcija, komedija, triler
Trajanje: 117 min.

Glavne uloge: Sandra Bulok (Sandra Bullock), Melisa Makarti (Melissa McCarthy), Kejtlin Olson (Kaitlin Olson), Demijan Bihir (Demian Bichir), Marlon Vajans (Marlon Wayans), Majkl Rapaport (Michael Rapaport)
Scenario: Kejt Dipold (Katie Dippold)
Režija: Pol Fig (Paul Feig)

SINOPSIS
Odgovorni specijalni agent FBI-ja, Sara Ešburn, dobija mrzovoljnu bostonsku policajku Šenon Malins za partnerku na slučaju hapšenja nemilosrdnog šefa narko-kartela. Njihov odnos postaje prava avantura, jer nijedna od njih nikada pre toga nije imala partnera, a ni prijatelja.
O FILMU
Akciona komedija "Žestoke devojke" novi je film Pola Figa, reditelja komedije "Deveruše". Film prati neobičan detektivski par u poteri za opasnim narko-dilerom. Sandra Bulok i Melisa Makarti igraju uštogljenu agentkinju FBI-ja i lokalnu bostonsku policajku bez dlake na jeziku koje moraju da sarađuju na velikom slučaju. Njih dve su, i profesionalno i privatno, daleko od harmoničnog para, ali u želji da reše slučaj potrudiće se da prevaziđu sve razlike. Nekada sa manje, a nekada sa više uspeha. Rezultat je komedija o devojkama koje su daleko od finih, romantičnih i sladunjavih stvorenja, kako se najčešće prikazuju u kinematografiji i popularnoj kulturi.
Oficijelni sajt

Premijera: 9. jul 2013. godine

Ostavite komentar

Oznake