najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Brojimo dane: “Stiže nam Igra prestola”

Nakon šokantnog razvoja događaja na kraju pete sezone – uključujući stradanje Džona Snežnog od ruke saboraca iz Noćne straže, Denerisinu gotovu propast u borbenoj areni u Mirinu, i Serseino javno poniženje na ulicama Kraljevske luke – preživeli iz svih krajeva Vesterosa i Esosa se regrupišu i neumoljivo nastavljaju ka svojim neizvesnim sudbinama. Poznata lica će skovati nove saveze da bi povećali šanse da prežive, dok će novi likovi ugroziti ravnotežu moći na istoku, zapadu, severu i jugu.

Niko ne zna šta nas čeka u novim epizodama – čak ni najvatreniji fanovi. Razlog za to je što priča u seriji sada prvi put ne prati priču knjige. Na svetskoj premijeri prve epizode šeste sezone, održanoj u nedelju, 10. aprila u Los Anđelesu, glumci nisu želeli da otkrivaju kakva sudbina čeka njihove likove kada se vrate na male ekrane.

Gledaoci u Srbiji u premijeri VI sezone moći će da uživaju istovremeno kada i gledaoci u SAD-u, 25. aprila u 3.00 po lokalnom vremenu ili u udarnom terminu od 20.00 časova istog dana.

Već poznatoj glumačkoj ekipi u novoj sezoni pridružuju se Maks Von Sidou kao Trooki Gavran, Fredi Stroma kao Dikon Tarli, mlađi brat Samvela Tarlija, Džejms Fokner kao Rendil Tarli, Pilou Asbek kao Eron Grejdžoj i Ričard I. Grant, Ezi Dejvis, Suad Fares i Jan Makšejn.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike