Džozef Fajns će glumiti Majkla Džeksona

Britanski glumac Džozef Fajns prihvatio je da igra u jednoj filmskoj komediji ulogu pokojne pop zvezde Majkla Džeksona i insistira da nema nikakvih primedbi što su ga odabrali da tamnoputu muzičku zvezdu.

Kako je prenela agencija AFP, vest da će potpuno beli britanski glumac igrati Džeksona, koji jeste celoga života nastojao da što više izbeli kožu ali je uvek ostalo primetno da je crnačkog porekla, uzburkala je duhove, posebno rasiste kojih još uvek ima puno u SAD.

Fajns je kazao novinarima da je bio šokiran kada mu je ponuđena uloga, ali da mu uopšte ne smeta da igra crnu pop zvezdu, jer je uloga veoma zanimljiva pošto je u pitanju satira.

Fantastična komedija ” Elizabet, Majkl i Marlon” biće produkcija britanskog internet kanala Skaj Arts a likovi su Elizabet Tejlor, Majkl Džekson i Marlon Brando, koji kreću na put odmah terorističkog napada na kule svetskog trgovinskog centra 11. septembra.

“MIslim da je ovo divan izazov i nakon što sam pročitao scenario mislim da je veoma smešan”, kazao je Fajns.

Razgovor sa Fajnsom je vođen u Rimu gde je došao da promoviše svoj najnoviji film “Uskrsnuće”, gde igra rimskog vojnika kome je dat zadatak da otkrije šta se desilo sa telom Isusa Hrista koje je nestalo iz groba.

Inače, Džozefu Fajnsu je slavu donela glavna uloga u filmu ” Zaljubljeni Šekspir”.

(Tanjug)

Ostavite komentar