U trendu

Kao da je juče bilo: Okupili se Popadići iz serije „Bolji život“ nakon 30 godina (foto)

Ponovni susret originalne glumačke postave megapopularne serije „Bolji život“ izazvao je lavinu uspomena i podstakao mnoga sećanja. Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnu stranu 600. broja izdanja časopisa Story.

„Kao da je juče bilo“, komentarisao je Marko Nikolić (70) koji je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog „Giga Moravac“, oca troje dece. Muke su mu zadavali sinovi Aleksandrar ‘Saša’ (Boris Komnenić) i Slobodan ‘Boba’ (Dragan Bjelogrlić) i kćerka Violeta zvana ‘Viki’ (Lidija Vukičević).

Svetlana Bojković (69) koja je glumila Giginu suprugu Emiliju, oduševila se ponovnom susretu. „To nije bila samo serija. To je bio period u kojem smo svi nekako veselo i lepše živeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografisanju porodice Popadić“ rekla je Svetlana.

Moja druga porodica❤Posle 30.godina kao da se nikada nismo ni rastajali❤

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Najveću slavu nakon serije ostvario je Bjelogrlić koji je postao vodeći srpski glumac, producent i režiser. Lidija Vukičević udala se i razvela od fudbalera Crvene Zvezde Mitra Mrkele, i bila aktivna članica Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

❤❤❤❤🍀

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Boris Komnenić se ponovo na male ekrane vratio serijom „Sinđelići“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike