U trendu

Evo šta svaki horoskopski znak najviše traži na internetu

Svaki znak ima neku omiljenu temu koju svakodnevno pretražuje na internetu.

Neko voli da saznaje nove stvari, neko da traži recepte za kolače ili mršavljenje, a neko jednostavno da se samo igra ili gleda filmove.

Evo šta svaki horoskopski znak voli da „gugla“.

Ovan

Voli klipove o zdravom načinu života, voli filmove i serije a najviše voli samo da prosurfuje zbog jedne stvari i onda da ga do kraja dana nema na mreži. Taj nikad ne gubi vreme.

Bik

Predstave, koncerti, događaji u gradu. O svemu Bik voli da se informiše, ali mu je pasija ipak pronalaženje novih ideja za poslove.

Blizanci

Voli da je u toku sa tehnološkim inovacijama, kao i da šeruje tekstove koji su zanimljivi i laki za čitanje. Mame Bikovi naročito mnogo vremena provode na mreži u potrazi za savetima oko podizanja male dece.

Rak

Ovaj znak fokusira se na recepte, dijete, tekstove tipa „uradi sam u kući“ i one o opremanju stana. Dosta pažnje mogu da mu odvuku i tekstovi o nesrećnim ili ljubavima sa srećnim završetkom.

Lav

Sajtovi turističkih agencija i igrice su mu omiljena „štiva“ na internetu. Ostalo je zaista tek u drugom planu.

Devica

Tekstovi o higijeni, zdravlju i popustima u supermarketima i tržnim centrima su im uvek na prvom mestu.

Vaga

Moda, umetnost, muzika, filmovi, serije. Teme za razbibrigu su kao stvorene za tipičnu Vagu. Ima ih dosta i na čet i društvenim mrežama.

Škorpija

Vole tekstove o nerešenim misterijama i naravno, one sa seksualnom konotacijom ili tekstove u kojima će saznati nešto novo kada je reč o „telesnoj“ ljubavi.

Strelac

Za njega je internet kao stvoren. Taj će otvarati sve i svašta, teško da ćete moći da ga tek tako zaustavite.

Jarac

Sušta suprotnost Strelcu. Jarac od svih znakova najmanje vremena provodi na internetu, a i kad se nađe tamo, traži tekstove o poslovima ili gleda oglase ako je nezaposlen.

Vodolija

Poput Strelca, i Vodolija je apsolutno zavisna od interneta jer njena bujna mašta potpuno parira mreži. Ima ih najviše na društvenim mrežama.

Ribe

Astrologija, ljubavni tekstovi, filmovi, serije. Mnoge Ribe naći ćete i po forumima jer vole da razmenjuju mišljenje sa drugima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike