Na osnovu izgleda pogodite ko je koji znak

Sigurno ste nekad pokušavali da na osnovu izgleda neke osobe pogodite šta je u horoskopu. Čak i ako vam ne polazi za rukom da pogodite, možete se lepo zabavljati.

Foto: Concord90/Pixabay.com

Foto: Concord90/Pixabay.com

OVAN

Obično je naglašeno mišićav, vitak, crvenkastog tena, svetle, plave ili riđe kose. Izgleda strogo, užurbano, nije uglađenog ponašanja i u odevanju voli vojnički stil.

BIK

Ovo su redovno krupnije, punije osobe lepog lika. Žene su obično vrlo seksepilne. Mirni su, ćutljivi, ljubazni i konzervativni, a odevaju se klasično i neupadljivo.

BLIZANCI

Prvo što ćete uočiti jeste to da im ne možete odrediti godine, da izgledaju vrlo detinjasto. Nemirni su, radoznali, vrlo pričljivi i obično dobro informisani. Uglavnom puno gestikuliraju. Oblače se moderno i neformalno.

RAK

Najčešće ima okruglasto lice i baby face. Stidljiv je, osetljiv i kada se opusti – vrlo duhovit. U prvom kontaktu je nepoverljiv i oprezan, ali ljubazan i diskretan. Sklon je gojenju, naročito u predelu stomaka.

LAV

Poznaćete ga lako – u svakoj situaciji ponaša se kao kralj i očekuje da i vi to prihvatite. Obučen je luksuzno i upadljivo. Žene veoma vole zlatan nakit. Gotovo uvek imaju neobično bujnu kosu i mačkaste pokrete. Hoda uspravno.

DEVICA

Tiha, ćutljiva, ali nimalo odsutna. Ovo su obično lepi ljudi koji se ne ističu šminkom i odećom. Vrlo su uredni, čisti, elegantno i jednostavno obučeni. Devica više voli da sluša nego da priča. Izražava se čisto i sažeto.

VAGA

Pristupačni i komunikativni ljudi; i muškarci i žene su lepi i prepoznatljivi po rupicama na obrazima ili bradi. Paze na svoj izgled i uvek su elegantni. Stalno se osmehuju.

ŠKORPIJA

Zatvorena, provokativna i često ironična. Ne interesuje je kakav će utisak ostaviti. To su vrlo magnetične osobe prodornih očiju, izrazito tamnog ili izrazito bledog tena. Vole crnu boju odeće, kao i kožu.

STRELAC

Vrlo duhovit, spontan, često neodmeren u izjavama, ali ne i zlonameran. Napadan, previše radoznao, ali krajnje šarmantan. Obično krupan, sportski obučen i galantan.

JARAC

Ozbiljan, distanciran, često i rigidan. Strogo procenjuje sagovornika, izbegava intimiziranje i ne podnosi šale na svoj račun. Vitak je, lepo građen, hladnih, svetlih očiju.

VODOLIJA

Komunikativan, često društven u tolikoj meri da postaje dosadan, ponekad neprilagođen uobičajenim standardima ponašanja. Neobično izgleda, visok je iznad proseka, ekscentrično obučen i očešljan.

RIBE

Često izgledaju izgubljeno i odsutno. Blagi su i ljubazni, ali i skloni iznenadnim promenama raspoloženja. Žene vole upadljivu šminku i neobičnu odeću, a muškarci dugu kosu i bradu. Žene mogu biti izuzetno lepe.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake