U trendu

Na osnovu izgleda pogodite ko je koji znak

Sigurno ste nekad pokušavali da na osnovu izgleda neke osobe pogodite šta je u horoskopu. Čak i ako vam ne polazi za rukom da pogodite, možete se lepo zabavljati.

OVAN

Obično je naglašeno mišićav, vitak, crvenkastog tena, svetle, plave ili riđe kose. Izgleda strogo, užurbano, nije uglađenog ponašanja i u odevanju voli vojnički stil.

BIK

Ovo su redovno krupnije, punije osobe lepog lika. Žene su obično vrlo seksepilne. Mirni su, ćutljivi, ljubazni i konzervativni, a odevaju se klasično i neupadljivo.

BLIZANCI

Prvo što ćete uočiti jeste to da im ne možete odrediti godine, da izgledaju vrlo detinjasto. Nemirni su, radoznali, vrlo pričljivi i obično dobro informisani. Uglavnom puno gestikuliraju. Oblače se moderno i neformalno.

RAK

Najčešće ima okruglasto lice i baby face. Stidljiv je, osetljiv i kada se opusti – vrlo duhovit. U prvom kontaktu je nepoverljiv i oprezan, ali ljubazan i diskretan. Sklon je gojenju, naročito u predelu stomaka.

LAV

Poznaćete ga lako – u svakoj situaciji ponaša se kao kralj i očekuje da i vi to prihvatite. Obučen je luksuzno i upadljivo. Žene veoma vole zlatan nakit. Gotovo uvek imaju neobično bujnu kosu i mačkaste pokrete. Hoda uspravno.

DEVICA

Tiha, ćutljiva, ali nimalo odsutna. Ovo su obično lepi ljudi koji se ne ističu šminkom i odećom. Vrlo su uredni, čisti, elegantno i jednostavno obučeni. Devica više voli da sluša nego da priča. Izražava se čisto i sažeto.

VAGA

Pristupačni i komunikativni ljudi; i muškarci i žene su lepi i prepoznatljivi po rupicama na obrazima ili bradi. Paze na svoj izgled i uvek su elegantni. Stalno se osmehuju.

ŠKORPIJA

Zatvorena, provokativna i često ironična. Ne interesuje je kakav će utisak ostaviti. To su vrlo magnetične osobe prodornih očiju, izrazito tamnog ili izrazito bledog tena. Vole crnu boju odeće, kao i kožu.

STRELAC

Vrlo duhovit, spontan, često neodmeren u izjavama, ali ne i zlonameran. Napadan, previše radoznao, ali krajnje šarmantan. Obično krupan, sportski obučen i galantan.

JARAC

Ozbiljan, distanciran, često i rigidan. Strogo procenjuje sagovornika, izbegava intimiziranje i ne podnosi šale na svoj račun. Vitak je, lepo građen, hladnih, svetlih očiju.

VODOLIJA

Komunikativan, često društven u tolikoj meri da postaje dosadan, ponekad neprilagođen uobičajenim standardima ponašanja. Neobično izgleda, visok je iznad proseka, ekscentrično obučen i očešljan.

RIBE

Često izgledaju izgubljeno i odsutno. Blagi su i ljubazni, ali i skloni iznenadnim promenama raspoloženja. Žene vole upadljivu šminku i neobičnu odeću, a muškarci dugu kosu i bradu. Žene mogu biti izuzetno lepe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.