U trendu

Najveći srećnici: 5 znakova koje do kraja juna očekuje preokret i u ljubavi i na poslu

Astrolozi prema tumačenju zvezda predviđaju velike poslovne, ali i ljubavne i novčane uspehe u junu mesecu za srećnike rođene u pet horoskopskih znakova. Sreća bi ih trebalo već da ih  prati od početka godine, ali do kraja juna taj srećni period će eskalirati, pa će im biti drago da čuju da mogu očekivati i da će im ostatak godine proći u poprilično divnom tonu.

Jeste li među onima koji se do kraja juna mogu radovati svakom novom danu jer će biti ispunjeni dobicima raznih vrsta, saznajte u nastavku.

Blizanci

Društvenost i prilagodljivost Blizanaca ove će im godine doneti brojne pozitivne rezultate. Prijatelji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoje želje. Do juna meseca biće na krilima uspeha na profesionalnom polju. Uz istinsko razumevanje svih zamršenosti svog zanata, lako će postići priznanje i čast. Oduševljenje njihovim uspehom deliće i poslovni partneri Blizanaca, koji će tako dokazati i kako vole svoje Blizance kao istinske prijatelje.

Ribe

Horoskopske Ribe uvek uživaju u istraživanju dubina svoje duše. Biće im potrebna samoća da bi se prepustili snovima o velikoj i lepoj ljubavi jer drugi odnosi ne mogu ispuniti njihove visoke zahteve. Nakon što otvore svoje srce, Ribe bi do kraja juna trebalo da upoznaju posebnu osobu za koju će već pri prvom susretu pomisliti da im je srodna duša.

Bik

Bikovi su glavni hedonisti horoskopa, uživaju u luksuzu i skupocenim predmetima, a možda će poželeti zarade novac kroz svoj ručni rad. Tako će skrenuti s ‘utabanih staza’, dati otkaz ili sasvim promeniti profesiju, a takve drastične promene mogle bi ih dovesti do toga da se u konačnici ispostavi kako im je to bila najbolja odluka u životu. Zaradiće velike svote novca te će se pokazati kao odlični preduzetnici i inovatori, a istovremeno će imati i podršku okoline, prenosi Story.hr.

Ovan

Horoskopski Ovnovi imaće u prvih šest meseci 2023. posebno naklonjene zvezde kada je reč o sticanju bogatstva. Novac i poslovne prilike kao da će im u ruke padati s neba, a ovnovska šarmantnost i harizma samo će privući nove poslovne partnere k njima. Odlučni, strastveni i tvrdoglavi, Ovnovi će naročito jun ove godine iskoristiti za probitak na poslu i napredovanja koja su dugo čekali.

Vodolija

Vodolijina sposobnost lakog upijanja novih informacija pomoći će im da uspeju u bilo kojem području koje ih zanima. Uprkos svim protivrečnostima i haosu u mislima, sposobni su da očaraju druge svojom originalnošću uma. Što se tiče ljubavnog fronta, tu će se ograničiti. I umesto da se prepuste strastvenoj vezi, radije će malo patiti u tišini. Ali, ipak, Vodolije će se početi da se viđaju s više osoba, a koje će ih obasipati poklonima – koje će oni rado primati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar