U trendu

Dodela nagrada 15. konkursa Betina fotografija godine u utorak

Pobednicima 15. regionalnog konkursa za najbolju medijsku fotografiju koji organizuje Novinska agencija Beta, nagrade će biti uručene u utorak, 19. juna u 18.00 sati u Dorćol Placu u Beogradu.

Biće dodeljene tri novčane nagrade o kojima je odlučivao žiri u sastavu Nenad Petrović, Imre Sabo i Željko Sinobad, ugledni fotoreporteri s velikim profesionalnim iskustvom.Pokrovitelj nagrada je holding kompanija „Moji brendovi“,  prvu nagradu je obezbedio Imlek u iznosu 1.000 evra, drugu Knjaz Miloš vrednosti 750 evra, a treću Bambi u iznosu 500 evra.
I ove godine biće dodeljena nagrada publike koja je za najbolju fotografiju glasa putem društvenih mreža, nagradu je obezbedila Turistička organizacija Budva, https://www.facebook.com/pg/NewsAgencyBETA/photos/?tab=album&album_id=1962409000500226 , a glasanje je otvoreno do 15. juna.

Kao i ranijih godina, dodelu nagrada prati izložba najuspelijih fotografija sa ovogodišnjeg konkursa, koja će biti otvorena do 30. juna u prostoru Dorćol Placa  https://www.facebook.com/DorcolPlatz/. Pokrovitelj izložbe je Pošta Srbije.

Na 15. konkurs Betina fotografija godine pristiglo je 226 radova od 55 autora, medijskih profesionalaca iz Srbije i zemalja regiona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.