U trendu

IzloĹžba Pola Makartnija na Internetu

BivĹĄi član Bitlsa Paul McCartney se već duĹže vreme bavi i slikarstvom, a po njegovim rečima, ono ga je privuklo posle 40-og rođendana 1982. godine. DuĹže vreme je svoje novo interesovanje čuvao samo za sebe, ali je, odskora, ipak odlučio da sa svojim radovima izađe u javnost. Trenutno su njegove slike „dostupne“ u bristolskoj galeriji „Arnolfini“, a za negativnu kritiku uvek spremni kritičari, pogotovo kada su u pitanju poznate ličnosti kojima je slikarstvo novi hobi, su „iznenadili“ pozitivnim ocenama. Čini se da slavni muzičar zna i da slika.

Ono što je zanimljivo je događaj koji sledi 19. oktobra na Internetu. Tada će Paul McCartney povesti surfere u virtuelni obilazak izložbe, paralelno chat-ujući i odgovarajući na pitanja. A sve to na adresi http://chat.yahoo.com.

Slavni muzičar, moĹžda i budući slavni slikar kaĹže: „Godinama sam slikao krijući to od javnosti i ne razgovarajući ni sa kim o tome. Sada sam se „otkrio“ i Ĺželim da pokaĹžem slike svima koji su zainteresovani, zato ĹĄto Ĺželim da saznam ĹĄta ljudi misle.“

Ako volite Bitlse, eto prilike da porazgovarate sa jednim od svojih junaka ili mu postavite pitanje. To možete učiniti unapred na adresi http://mccartney.yahoo.com ili uživo 19. oktobra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.