U trendu

Prvi rođendan Striparnice i klub čitalaca Čarobne knjige

BEOGRAD – Izdavačka kuća „Čarobna knjiga“ koja se uspešno “ probija“ na srpskom tržišu knjigaovih dana slavi prvi „rođendan“ svoje beogradske knjižare u kojoj su smešteni striparnica i klub čitalaca.

„Kada je, pre nešto više od godinu dana otvorena, specijalizovana knjižara Čarobne knjige bila je treća te vrste u Beogradu“podsećamaja Pantić, koja je sa suprugom Borom vlasnica ove knjižare.

Prema njenim rečima knjižara je zamišljena kao mesto gde će kupci moći da nabave knjige i stripove Čarobne knjige po najpovoljnijim cenama, ali i stripove svih drugih značajnijih srpskih izdavača iz regiona

To je jedina autentična striparnica u Beogradu koja je za samo jednu godinu postala poznata u krugovima zaljubljenika u devetu umetnost. kako neki nazivaju strip jer vrhunska dela su visoko cenjena.

Ovo potvrđuje i Maja Pantić da je njihova striparnica „podržana pojačanom produkcijom matične kuće, ubrzo postala neizbežno mesto za sve ljubitelje stripa i grafičkih novela.

„Stalni rast broja kupaca dovodi i do rasta prometa, pa očekujemo da će ovo mesto zaživeti obogaćujući beogradsku kulturnu scenu“ kazala je Maja Pantić. .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.