U trendu

Trio Meduza na Sea Star donosi najveće svetske hitove

BEOGRAD – Nakon tri uspešna izdanja u kojima je uživalo više od 120. 000 posetilaca, Sea Star festival za 2020. godinu sprema spektakularan program kao start letnje sezone i prve stanice velike proslave 20 godina Egzit festivala.

Po organizatorima publiku u laguni Stela Maris u Umagu od 22. do 23. maja očekuje najbolji provod do sada, a prvo ime koje su obelodanili je trio Meduza, jedan od favorita za Gremi nagrade.

Njihov hit „Piece of Your Heart“ broji preko 600 miliona strimova, uz platinaste tiraže koji su misteriozne italijanske producente odveli na sam vrh američke i britanske top liste.

Uz ove planetarne hitmejkere stiže i najveći bend s ovih prostora, globalno popularni Dubioza Kolektiv, koji nakon novog singla s čuvenim Manu Ćaom, oduševljavaju ljude na koncertima širom regiona, potvrđujući da se trenutno nalaze na vrhuncu karijere.

U ovoj prvoj grupi izvođača stižu i splitski hip-hop genijalac Vojko V, zagrebački hit trojac KUKU$, ali i trenutno najintrigantija trap senzacija iz Osijeka, Z++.

Kako najavljuju iz Egzit tima, ovo je tek prvi od „nekoliko muzičkih talasa koji na obalu Istre donose najbolje izdanje Sea Stara do sad“, festivala koji je ponovo ušao u konkurenciju za Najbolji festival do 40.000 posetilaca dnevno na Evropskim festivalskim nagradama.

Prve i najpovoljnije ulaznice po promotivnoj ceni sa 50 posto popusta u prodaju stižu 12. decemrba tačno u podne.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.