najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Brem osvojila mali kristalni globus u veleslalomu

Austrijska skijašica Eva Marija Brem osvojila je mali kristalni globus u veleslalomu pošto je zauzela četvrto mesto u današnjoj trci koja je u sklopu Svetskog kupa vožena u Sankt Moricu.

Za osvajanje prvog kristalnog globusa u karijeri Brem je bilo dovoljno da zauzme jedno od prva četiri mesta. Ona je trku završila na četvrtom mestu rezultatom 2:27,31 minuta i bila je 0,04 sekunde brža od petoplasirane Kanadjanke Mari Mišel Ganjon.

Prva je bila Viktorija Rebensburg iz Nemačke rezultatom 2:26,15 minuta i ona je jedina mogla da prestigne Brem u generalnom plasmanu veleslaloma. Ona je po završetku svoje vožnje čekala rasplet i kada su objavljeni rezultati prva je prišla da čestita Brem.

Drugo mesto zauzela je Francuskinja Taina Baro sa 0,46 sekundi zaostatka, a treća kroz cilj prošla je osvajačica Svetskog kupa Švajcarkinja Lara Gut sa 0,75 sekundi zaostatka za pobednicom.
 
U generalnom plasmanu veleslaloma Brem je prva sa 592 boda, druga je Rebensburg sa dva boda manje, a treća je Gut sa 472 boda.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike