najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ćurčić: Nemamo čega da se stidimo

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je sinoć posle poraza od Danske u petom kolu Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo da njegovi fudbaleri nemaju čega da se stide, jer su, kako je ocenio, odigrali dobru utakmicu.

“Nažalost, nismo dobili ovu utakmicu, mislim da smo zaslužili više. Ono što sam rekao igračima u svlačionici posle meča jeste da nemamo čega da se stidimo… Odigrali smo dobru partiju. Napravili smo par grešaka, što se na našu žalost dešava već duži period, a to je jedna te ista stvar – protivnik sve to kažnjava i otvara utakmicu nepovoljno po nas. Prvo, a naročito drugo poluvreme je model kako mi želimo da igramo. Nismo bili dovoljno dobri u završnici. Imali smo mnogo više situacija da završimo napade na bolji način”, rekao je Ćurčić novinarima posle meča u Kopenhagenu.

Srbija je sinoć u Kopenhagenu poražena od Danske sa 0:2 u utakmici petog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Reprezentacija Srbije posle pet odigranih utakmica ima samo jedan bod i zauzima, pretposlednje četvrto mesto sa minimalnim šansama da izbori plasman na kontinentalni šampionat.

(Beta)

1 komentar
  1. Misa

    Da li ti, čoveče, čuješ sebe šta pričaš? Odavno smo prestali da se stidimo zbog nazovifudbala kod nas. Pa mi smo evropska četvrta liga, za nas su Farska Ostrva, Kipar, Malta – ljuti rivali. A već Albanija, ona je za tvoju ekipu nedostižna. Umesto da stisneš petlju i kažeš pravu istinu, ti lupetaš, a da ni sam ne znaš šta. Doduše, inteligencija ti nije jača strana, ali opet.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike