U trendu

Evroliga opet kaznila Zvezdu, sada sa 12.000 evra

Disciplinski sudija Evrolige ponovo je kaznio KK Crvena zvezda, ovaj put sa 12.000 evra, zbog propusta na meču protiv moskovskog CSKA.

Kako je navedeno na sajtu crveno-belih, u obrazloženju odluke piše da je klub kažnjen zbog velikog broja članova obezbeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u KOMBANK areni.

Zvezdi je ovo treća kazna ove sezone, ujedno i najveća, posto je prethodno platila 6.500 evra zbog propusta protiv Fenerbahcea i 10.000 protiv Panatinaikosa.

„Zato klub još jednom apeluje na sve koji dolaze na utakmice u Evroligi, i pored činjenice da je atmosfera koju prave naši navijači jedinstvena u Evropi, da se pridržavaju svih uputstava i apela, koje klub šalje pred velike evropske mečeve. Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu klub dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobeda u Evroligi, praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška“, poručuju sa Malog Kalemegdana.

Zvezda u četvrtak, u narednom meču Evrolige, dočekuje Galatasaraj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar