U trendu

Goran Ivanišević: Da mi je neko rekao da će Novak ovako pasti…

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević nikada nije krio simpatije prema Novaku Đokoviću. U jednom od prethodnih intervjua je priznao da bi mu bila čast da trenira srpskog tenisera. Poziv nije stigao iz Beograda, ali jeste iz Češke. Ivanišević je trenutno trener Tomaša Berdiha, a za hrvatski portal indeh.hr je govorio o trenutnom padu forme Đokovića.

„Ne znam, to mi je jako teško da prokomentarišem. Bodovna razlika koja je bila… U novinama pišu svašta, da li je to spiritualni ili ono… jedini on zna šta mu se događa u glavi. I jedino on zna kako će se izvući, on sam jedino može. Ja verujem da hoće jer je predobar teniser. Jedan ili dva rezultata, i Đoković će se ponovo vratiti tamo gde mu je mesto. Da mi je neko rekao da će izgubiti onakvu bodovnu prednost i ovako pasti, to nikad ne bih rekao“, rekao je Ivanišević.

Hrvatu se sviđa i povratak Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a smatra da je Španac glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa.

„Falili su nam ovakvi Federer i Nadal. Federer koji osvaja gren slemove, Nadal koji je prvi favorit osvajanje za Rolan Garosa ubedljivo. Jedini koji ga može skinuti je Đoković, jer Federer neće ni igrati mnogo turnira na šljaci“, konstatovao je nekadašnji šampion Vimbldona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.