Ivanović: Uvek sam tu za Srbiju

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas da se uvek trudi da igra za reprezentaciju, ali da je duel protiv Španije u FED kupu morala da preskoči zbog svih obaveza koje je čekaju, prvenstveno Olimpijskih igara u Riju.

“Uvek se trudim da igram za svoju zemlju, ali to je bila teška odluka, težak izbor. Presudila je želja da dobro započnem sezonu. ovo je olimpijska godina i za to su potrebne posebne pripreme”, rekla je Ivanovićeva za zvanični sajt turnira u Sankt Peterbugu na kojem igra ove nedelje.

Ona se večeras u drugom kolu sastaje sa Ruskinjom Margaritom Gasparijan, koja je u prvom kolu bila bolja od Bojane JOvanovski.

FED kup tim Srbije poražen je od Španije 4:0, a u borbi za opstanak u Svetskoj B grupi sastaće se sa Belgijom, 16. i 17. aprila.

Srbija je domaćin na tom meču, a za sada još nije poznato da li će Ivanovićeva biti na raspolaganju selektoru Tatjani Ječmenici.

(Tanjug)

Jedan komentar

  • Golubica

    Razočarenje u Anu, za koju sam svosrdno uvjek navijao. Ovo joj nije pravo i iskreno obrazloženje. Predosećam zbog čega nije došla na ovaj meč sa Špankinjama! Znači, može da igra po turnirima, a ne može za svoju SRBIJU. Ovaj odgovor nema nikakve veze sa Olimpijskim igrama, koje će se održati u RIJU! Nadam se da će se naći neka od ovih novih reprezentativki Srbije koja će ANU u dogledno vreme i zamjeniti. Koga nema, bez njega se mora, a i može!!!

Ostavite komentar