U trendu

Jelena Dokić je nekada bila zgodna teniserka, ovako izgleda sa 120 kilograma težine (foto)

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić vodi veliku životnu bitku, pošto se zbog problema sa štitnom žlezdom za godinu dana ugojila čak 60 kilograma.

– Moja težina se tačno duplirala u odnosu na onu koju sam imala kada sam igrala tenis – otkrila je australijskim medijima Dokićeva.

Tokom perioda u kome je duplirala težinu, Jelena nije mogla da radi gotovo nikakvu fizičku aktivnost.

https://www.instagram.com/p/BZanWqzjlBW/?taken-by=dokic_jelena

– Nisam mogla radim ništa od stvari koje volim. Nisam mogla da trčim, da igram tenis, da skačem, trčim uz stepenice, a sve to najviše zbog problema sa štitnom žlezdom. Na početku oporavka morala samo da hodam. U početku blagim uzbrdicama. Dugo nisam imala nikakvu intenzivnu fizičku aktivnost. Trebalo je mnogo vremena da prođe dok nisam izgubila 15 kila i onda mogla da počnem da lagano trčim.

Kada je dospela do težine od 120 kilograma, Jelena je početkom ove godine odlučila da krene sa ishranom kojom je do sada uspela da skine 30 kilograma.

– To je tek polovina mog puta. Želim da se vratim na nivo koji sam imala tokom celog života. Međutim, nije samo reč o skidanju kilograma, već o promeni načina života, ishrane, sticanju samopouzdanja. Ovo je više borba na psihološkom planu – istakla je Dokićeva, a prenosi Kurir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar