U trendu

Kokeza: Poseban dan za Kruševac, hvala Savi i Dekiju

KRUŠEVAC – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Slaviša Kokeza izjavio je da je današnji dan poseban za Kruševac jer je otvoren renovirani stadion Borca u Bivolju i podeljena oprema za brojne lokalne klubove.

„Ovo je poseban dan za grad Kruševac i ceo Rasinski okrug. Meni je bila izuzetna čast što sam zajedno sa gradonačelnicom Jasminom Palurović i ministrom Vanjom Udovičićem otvorio ovaj predivan fudbalski stadion. Zahvaljujem se i trenerima Crvene zvezde i Partizana Dejanu Stankoviću i Savi Miloševiću što su se pridružili akciji Fudbalskog saveza Srbije i pomogli nam da uručimo pakete sportske opreme klubovima iz ovog regiona“, rekao je Kokeza.

Kako ej naveo, u dogovoru sa predsednikom FS Rasinskog okruga Vladanom Gašićem, doneli smo odluku da do kraja godine doniramo Kruševcu još jedan teren sa veštačkom travom, a na gradskim vlastima je da odrede lokaciju.

„Jako je važno da svi zajedno poradimo na tome da se završi rekonstrukcija Gradskog stadiona, a naredni korak bi morao da bude povratak Napretka na evropsku scenu. Kruševac kao fudbalska sredina i svi Kruševljani zaslužuju da imaju klub koji će predstavljati Srbiju u nekom UEFA takmičenju. Veliko hvala i gospodinu Bratislavu Gašiću, koji nas je okupio pre izvesnog vremena i dao nam ideju kako da poboljšamo fudbalsku infrastrukturu na teritoriji Rasinskog okruga“, istakao je Kokeza.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.