U trendu

Krstajić: Nema šale, biće je kad napravimo rezultat

STARA PAZOVA – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da ekipa maksimalno ozbiljno i motivisano čeka duele sa Crnom Gorom i Litvanijom na kraju grupne faze Lige nacija.
„Svaka utakmica je bitna i odlučujuća, pa i ove dve. Crna Gora će igrati koliko joj dozvolimo. Imamo dobru atmosferu, očekujemo dobar rezultat, a respektujemo Crnu Goru“, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.
Kako je naglasio, Sergej Milinković-Savić sigurno neće igrati protiv Crne Gore, za Litvaniju je neizvestan, povređeni su i Ljubomir Fejsa i Marko Dmitrović, dok problem sa zubom ima Filip Kostić.
„Još čekamo izvestaje doktora“, govori selektor, koji je naknadne pozive uručio Danijelu Aleksiću i golmanu Radnika Nikolu Vasiljeviću.
Krstajić dodaje da ga raduje forma velike većine reprezentativaca pred poslednje dve utakmice u Ligi nacija.
„Šali nema mesta, neće je biti na utakmicama. Šalićemo se kada napravimo rezultat“.
Krstajić ističe i da prati napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, strelca dva gola protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona.
„Drago mi je zbog Zvezde, za srpski fudbal je to jako važno. Pred Pavkovim je vreme, a reprezentacija treba kontinuitet. Nije igrač koji se ne gleda, radi se o dobrom napadaču, sada je dobio samopouzdanje“.
Kapiten Aleksandar Kolarov
„Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je što smo bez mene odigrali dobro, mogu u penziju na miru“, našalio se Kolarov.
Fudbaler Rome poručio je i da je prava pozicija Filipa Kostića levi bek, „samo to u Nemačkoj ne vide“.
Srbija dočekuje Crnu Goru u subotu na stadionu „Rajko Mitić“, a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.