U trendu

Lamaru Odomu pronađen i kokain u krvi, Kardašijanovi se opraštaju od njega

Porodica Kardašijan oprašta se sa poznatim košarkašom Lamarom Odomom koji je nakon što se predozirao kokainom i tabletama za potenciju pao u komu i sumnja se da će se probuditi.

Odomu (35) je pozlilo u bordelu u Nevadi gde je često dolazio da se zabavlja sa devojkama. Iako se prvo sumnjalo da je u komu pao zbog kombinacije tableta za potenciju i alkohola, u njegovom telu pronađen je i kokain, potvrdili su Odomovi lekari. Osim konzumiranja kokaina, bivša NBA zvezda popila je čak 10 tableta za potenciju.

– Kardašijanovi su poprilično sigurni da mu se bliži kraj, ali se mole za čudo – rekao je izbor blizak porodici.

Iako su papire za razvod braka potpisali još u maju, Kloi Kardašijan i Lamar Odom i dalje su službeno u braku jer njihov zahtev nije došao do suda koji je trebao da ih razvede. Sve medicinske odluke o Lamarovom lečenju donosi njegova supruga.

– Lamar nikada nije napisao testament pa Kloi donosi sve odluke. Pod velikim je stresom, izgubljena je – kazao je porodični prijatelj.

Odom je u bolnici imao nekoliko srčanih udara i organi su počeli da otkazuju pa se sumnja kako će preživeti, prenose američki mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.