U trendu

Marej i ja malo odskačemo

Zavesa na Katarskom openu u Dohi (tvrda podloga, 1.334.270 dolara) nije se potpuno ni spustila, a sve oči već su se okrenule ka Melburnu. Prvi gren slem sezone počinje 16. januara, a rasplet dvoboja na stadionu „Kalifa” već odjekuje u Australiji.

Dok ovo čitate, Đoković je već stigao u Melburn u želji da se što pre adaptira na tamošnje uslove, ali posle šampionske konferencije za medije u Dohi, dao je intervju za naše čitaoce.

Da li ste umorni posle veoma iscrpljujućeg polufinala i finala na Katarskom openu?

Bio je naporan turnir, trebaće nekoliko dana da se odmorim, ali imam celu nedelju do početka Australijskog opena i mislim da je to sasvim dovoljno da se oporavim i budem spreman.

Ko su favoriti u Melburnu?

Mari je jedan od najvećih, ako ne i najveći, zbog forme u kojoj je. Federer, Nadal i Vavrinka, su već prekaljeni šampioni.

Zatim Raonić, jer igra izvrsno, pa Nišikori koji uvek može da iznenadi vrhunske igrače što je dokazao dobivši Endija na Ju-Es openu.

Prilično je otvoren turnir, zbog rezultata koje smo Mari i ja imali u Australiji poslednjih nekoliko godina, možda malo odskačemo, ali ne zaostaju ni drugi.

(Vojin Veličković, Politika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.