U trendu

Matić preuzeo Novi Pazar, cilj povratak u vrh

NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj žele ekspresan povratak iz Srpske lige u Prvu ligu, a kasnije i u Superligu Srbije.

Pazarci imaju novu Upravu, koju je podržao i ministar Rasim Ljajić, a novi trener je Slavko Matić, nekadašnji strateg Napretka, nekoliko slovenačkih i katarskih klubova.

Na početku igrače su pozdravili i predsednik kluba Elvedin Gicić, sportski direktor Emir Bihorac, generalni sekretar Fikret Međedović, članovi UO i Emir Mehmedović, direktor Sportskog saveza Novog Pazara.

„Sada smo svi jedna porodica i imamo jedan zajednički cilj, da se ekspresno vratimo u vrh srpskog fudbala. Mnogi žele da igraju u ovom klubu i budite ponosni jer smo baš vas izabrali. Predvodiće vas mlad i ambiciozan trener, koji je radio u inostranstvu i Superligi“, istakao je Bihorac.

Novi trener Matić, koji je odbio ponudu iz Libana, rekao je da je srećan što je došao u ambiciozan klub.

„Za mene je sada Novi Pazar najveći klub na svetu i nadam se da će tako biti i za sve vas. Ako svi tako postavimo standarde i dajemo 100 posto sebe, na treninzima i utakmicama, sigurno će doći dobri rezultati. Uprava nam je obezbedila odlične uslove, uskoro ćemo i na pripreme. Nadam se i dobrom žrebu. A posebno sam se oduševio kada sam na popodnevnom treningu video najodanije navijače, koji su nas pozdravili pesmom. Mnogo je važno kada uz dobar tim imate i veliku podršku grada i navijača“, istakao je Matić.

Novi generalni sekretar Fikret Međedović se takođe obratio igračima.

„Svaki dan ću biti svima na raspolaganju. Obezbedili smo zaista dobre uslove, a na igračima je da odlično rade. Imaćemo dosta prijateljskih utakmica, puno klubova želi da igra sa nama“, poručio je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.