U trendu

Mediji: Inter nudi trojicu fudbalera i novac za Lukakua

MILANO – Čelnici Intera spremni su da ponude Čelsiju Lautara Martineza, Alesandra Bastonija i Milana Skrinijara, kao i novac u zamenu za Romelua Lukakua, prenosi italijanski sportski list „Korijere delo Sport“.

Inter je prošle godine prodao Lukakua Čelsiju za 115 miliona evra, a ovo je bio sedmi najskuplji transfer u istoriji fudbala. Međutim, belgijski fudbaler nije opravdao očekivanja u londonskom klubu i izrazio je želju da u letnjem prelaznom roku napusti Čelsi.

On je više puta izjavio da želi da se vrati u Inter, a mediji na Apeninima navode da je ovaj transfer moguće izvesti na dva načina.

Lukaku bi mogao da završi na pozajmici u milanskom klub, ali bi u tom slučaju Inter morao Čelsiju da plaća 25 miliona evra po sezoni. Druga mogućnost je da belgijski napadač potpiše višegodišnji ugovor sa italijanskim klubom, ali bi Inter u tom slučaju morao da plati visoko obeštećenje.

Čelnici Intera su spremni da ponude Čelsiju novac, kao i trojicu igrača Martineza, Bastonija i Skrinijara u zamenu za Lukakua.

Italijanski mediji, međutim, navode da ova mogućnost nije realna, jer Inter planira da proda Bastonija engleskom Totenhemu. Bastoni je u Interu od 2017. godine, a ove sezone odigrao je 44 utakmice.

On je rekao da ima još dve godine ugovora sa milanskim klubom.

„Klub mi još ništa nije rekao. Ići ću na odmor, a onda ću početi pripreme za novu sezonu sa Interom“, rekao je Bastoni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.