najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Milošević: Privatizacija za oporavak Zvezde i Partizana

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Savo Milošević smatra da je privatizacija najpopularnijih srpskih klubova Crvene zvezde i Partizana preduslov da večiti rivali ponovo budu ono što su nekad bili.

“Nisam bio za privatizaciju u startu, ali s obzirom na bezbroj ličnih interesa i činjenicu da nam država ne reaguje na najbolji način kad se meša u sport mislim da je privatizacija najbolje rešenje, da se zna ko je gazda. Na kraju krajeva, to je u svakom poslu najbitnije”, rekao je Milošević u Čačku, gde je boravio na proslavi Srpske Nove godine.

Milošević je u karijeri igrao za Partizan, englesku Aston Vilu, španske klubove Saragosu, Espanjol, Seltu i Osasunu, italijansku Parmu i ruski Rubin, dok je za reprezentaciju nastupio 102 puta.

Trenutno je u Nacionalnom savezu angažovan kao direktor A selekcije.

“S obzirom na to u kakvoj je situaciji naš fudbal to je dosta teško, ali dajemo sve od sebe. Napravili smo evropske i svetske prvake kad su u pitanju mlađe kategorije, tako da budućnost može da bude svetla. Za tri do četiri godine već možemo da imamo ozbiljan tim”, istakao je Milošević.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike