U trendu

Morata: Čelsi je najbolji klub

Fudbaler Real Madrida Alvaro Morata rekao je danas da prelazi u Čelsi, pošto je to najbolji klub i da se raduje saradnji sa trenerom Antoniom Konteom.

Kako je preneo Skaj, Morata je danas stigao u London na lekarske preglede uoči transfera u Čelsi, koji bi mogao da dostigne 70 miliona funti.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da će 24-godišnji napadač preći u Mančester junajted, ali je bivši fudbaler Juventusa rekao da je srećan što će saradjivati sa trenerom Antonijom Konteom na Stamford Bridžu.

„Ovo je najbolji klub. Antonio Konte je jedan od najboljih trenera na svetu, srećan sam što ću raditi sa njim“, rekao je Morata.

Upitan koliko je blizu bio prelaska u Junajted, Morata je rekao: „Ne znam, najvažnije je da sam ovde i da ću igrati za Čelsi. Konačno sam stigao“.

On je dodao i da je uveren da će se prilagoditi na fudbal u Premijer ligi i da je o tome razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Španije i budućim saigračem u Čelsiju Sesarom Aspilikuetom.

„Premijer liga je jedna od najboljih na svetu i srećan sam što ću igrati“, rekao je Morata i dodao da je do potpisivanja ugovora sa Čelsijem ostalo samo da prodje lekarske preglede.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar