U trendu

Nikolić: Ovo nije kiks, nisam zaslužio zvižduke

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je večeras da poraz od Cedevite za njega nije kiks i istakao da se oseća loše zbog zvižduka publike i da misli da to nije zaslužio.

„Za mene lično, ovaj poraz uopšte nije kiks. Jesmo slabo igrali, u odlučujućim momentima zakazali u odbrani, a primili smo 15 trojki… Borili smo se koliko smo mogli. Ostavile su traga povrede. Imali smo priključak na nerešeno. Nismo pogodili, solirali smo. Oni su davali trojke sa osam metara, bilo je i preko ruke. Od toga nema odbrane“, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare, prenosi portal sportske.net.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Cedevite sa 82:92 (23:24, 21:20, 18:23, 20:25) u utakmici 11. kola ABA lige.

Crno-belima je ovo treći uzastopni poraz u regionalnom takmičenju, a šesti ukupno.

„Ostaje nam da dalje radimo i da izvučemo pouke iz ove utakmice. Hteli smo da pobedimo, kao što smo hteli i Budućnost. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu. Razlika je u kvalitetu igrača, gospodo“, rekao je Nikolić.

Crno-beli su u poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima upisali samo jednu pobedu, a na konstataciju novinara da Partizan ne može da gubi toliko u seriji, Nikolić je rekao: „Vidite da može“.

„Imali smo dosta problema što se tiče igrača. Nismo 14 dana trenirali kako treba, imali smo sedam-osam povredjenih, dok je Vanja Marinković u reprezentaciji. I sad se povredio, a prošlu utakmicu Vilijmas-Gos. Ne mogu da koristim Veličkovića. Ostali svi nešto povredjni, to nas je stiglo sve“, rekao je Nikolić.

Navijači Partizana su na večerašnjoj utakmici zviždali treneru Nikoliću.

„Jako loše. I ja sam neki Partizanovac. Mislim da nisam to zaslužio“, odgovorio je Nikolić na pitanje kako se oseća kad mu se zviždi sa tribine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.