U trendu

Obamejan: Napuštam Borusiju na leto, ali ne idem u Bajern

Prvi strelac Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejan izjavio je da postoji velika verovatnoća da napusti klub na kraju sezone, ali je isključio prelazak u redove rivala Bajerna iz Minhena.

Fudbaler iz Gabona odbacio je da krene putem Marija Gecea, Roberta Levandovskog i Matsa Humelsa koji su iz Borusije prešli u Bavarsku jer ne želi da razočara navijače „milionera“.

„Niko ne može da predvidi šta će se desiti u budućnosti. Jedina sigurna stvar je da ću ostati u Dortmundu do leta i srećan sam zbog toga. Postoji opcija da u junu napravim dogovor oko odlaska, ali to sigurno neće biti Bajern“, rekao je Obamejan za Bild.

Obamejan je često puta govorio da mu je san da jednog dana zaigra u dresu Real Madrida, koji je zainteresovan, isto kao i Mančester Siti za transfer na leto.

Brzonogi golgeter ove sezone je postigao 20 golova na 22 utakmice u svim takmičenjima, a trenutno se nalazi na Kupu Afričkih Nacija u domovini, na kojem je već dao dva pogotka protiv Gvineje Bisao (1:1) i Burkine Faso (1:1).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar