Selektor Perić objavio spisak rukometaša za početak priprema za EP

Foto: Beta

Selektor muške rukometne reprezentacije Dejan Perić objavio je danas spisak od 19 igrača za početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će se u januaru odigrati u Poljskoj.

Kako se navodi u saopštenju Rukometnog saveza Srbije, na spisku su Darko Stanić, Dragan Marjanac, Slaviša Djukanović, Nemanja Ilić, Ivan Nikčević, Darko Djukić, Strahinja Stanković, Žarko Šešum i Momir Rnić.

Pozvani su i Ilija Abutović, Miljan Pušica, Uroš Elezović, Petar Nenadić, Nemanja Mladenović, Nemanja Zelenović, Miloš Orbović, Novak Bošković, Mijajlo Arsenić i Bojan Beljanski.

Ekipa će se okupiti 23. decembra u Beogradu, gde će trenirati do prijateljske utakmice sa Rumunijom, koja će se igrati za „Dan srpskog rukometa“, 29. decembra.

Druga faza priprema počeće 1. januara u Novom Sadu i ekipa će tamo trenirati do 9. januara i prijateljske utakmice sa Madjarskom u Senti. Dan kasnije Srbija će u Kečkemetu igrati protiv domaće reprezentacije, a zatim se 12. januara vraća u Beograd, odakle će 13. januara otputovati u Poljsku na Evropsko prvenstvo.

Rukometaši Srbije će na Evropskom prvenstvu, od 15. do 31. janaura, igrati u Grupi A u Krakovu protiv Francuske, Makedonije i domaće selekcije Poljske. Prvu utakmicu na turniru Srbija će igrati 15. januara protiv Poljske.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar