U trendu

Slavna glumica bankrotirala, prijatelji u šoku: To joj je glavna briga?

Tori Speling bila je zvezda tinejdžerske serije „Beverly Hills 90120″, a već pre snimanja ove serije iz 90-ih, glumica je uživala u zvezdanom statusu jer je njen tata bio poznati i bogati producent Aron Speling.

U tom periodu Tori je uživala u lagodnom životu, ali nakon tatine smrti posvađala se sa mamom i od tate testamentom nije dobila milionsku novčanu svotu koju je priželjkivala. Tori se snašla i sa suprugom Dinom snimala rijaliti šou o njihovom životu, imala je i nekoliko manjih uloga u televizijskim serijama i osmislila je svoju liniju nakita. Međutim, finansije joj nisu jača strana i trošila je više nego što je zarađivala, a to joj se sada obilo o glavu.

Država je Tori i njenom suprugu “sela“ na račune jer državi duguju šest miliona dolara za porez. Njenom suprugu preti zatvor zato što već godinu i po nije platio alimentaciju bivšoj ženi. Radar Online piše kako su Tori i Din ove godine dobili peto dete i uprkos tome što su bankrotirali, Tori ne odustaje od svojih tretmana za ulepšavanje. Naime, slomljena je što su joj računi blokirani i što zbog toga ne može da ide na redovne tretmane botoksom a sada joj je glavna briga kako da nađe novac za tretmane.

Njeni prijatelji šokirani su ovakvim Torinim razmišljanjem i ne shvataju kako joj je botoks važniji od toga kako će prehraniti decu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.