U trendu

Stojković: Bešiktaš? Sve je moguće; Pantić: Dug je put

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana Danilo Pantić, Nebojša Kosović i golman Vladimir Stojković ističu da je sa nestrpljenjem čekaju duele sa Bešiktašem u borbi za mesto u Ligi Evrope i poručuju da će dati sve da eliminišu favorizovanog rivala.

Partizan je ostvario drugi trijumf nad danskim Nordsjelandom 3:2 i sa ukupnih 5:3 došao do poslednjeg koraka kvalifikacijama za LE.

„Najvažnije je da smo prošli, pogledajte kako je Bešiktaš u poslednjoj sekundi izborio plasman i koliko je teško svima… Sve je moguće na dve utakmice, čekaju nas veliki i jako bitni mečevi sa Bešiktašom“, rekao je Stojković novinarima posle utakmice.

Prvi čuvar mreže Partizana i reprezentacije Srbije dodaje da se vidi napredak u igri od dolaska trenera Zorana Mirkovića.

„Izašli smo iz krize, vratili samopouzdanje i počeli da igramo bez straha u ofanzivi. Dosta toga se promenilo, nadam se da ćemo nastaviti ovako“.

Vezni fudbaler Danilo Pantić ističe da žreb nije pomilovao crno-bele kada im je dodeli klub iz Istanbula.

„Uradili smo ono što smo želeli, pobedili smo i drugi put nezgodan tim. Svi smo zadovoljni i srećni, ali ništa još nismo uradili jer je pred nama dug put. Ne odlučujemo ko će nam pasti, žreb nas nije pogledao, ali daćemo maksimum da se plasiramo u grupe Lige Evrope“, naveo je Pantić.

Njegov saigrač Nebojša Kosović kaže da je prvih 60 minuta model kakav Partizan treba da bude.

„Pokazali smo 60 minuta da možemo da igramo sa svakim, poveli smo dva gola razlike i onda se opustili. To ne sme da nam se dešava, posebno protiv Bešiktaša. Zasluženo smo prošli i jedva čekamo duele sa turskim timom“, zaključio je on.

Fudbaleri Partizana u prvom meču su domaćini protiv Bešiktaša, dok je revanš sedam dana kasnije u Istanbulu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.