U trendu

Voždovac zadovoljan reakcijom klubova i podrškom FSS-u

Fudbalski klub Voždovac izrazio je danas zadovoljstvo što su klubovi Super lige podržali nacionalni savez „u slobodi pri odlučivanju“, jer je tom sportu u Srbiji potrebna stabilnost.

„Izražavamo zadovoljstvo što se ujedinio veliki broj klubova Super lige, da institucijama FSS-a pruži podršku u slobodi pri odlučivanju, bez vršenja pritiska od strane klubova i njihovih čelnika. Našem fudbalu u ovom trenutku je preko potrebna stabilnost i lepo bi bilo da se takav stav zadrži i u nastavku prvenstva, jer time se postiže prava svrha postojanja pomenutih institucija i formiranje većeg poverenja u njihov rad“, navodi se u saopštenju Voždovca.

FSS je promenio odluku da derbi sudi Milorad Mažić i umesto njega je delegirao Maja Vujovića, posle čega se direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić javno zapitao zašto je to učinjeno. Nakon toga su se oglasili predstavnici Sudijske komisije FSS-a, ali i skoro svih ostali klubovi u Supe ligi.

„Pred našim fudbalom su veoma bitna reprezentativna takmičenja, te završnica prvenstva i veoma je bitno izgraditi pozitivan imidž fudbala u našoj zemlji. FK Voždovac podržava rad sudijske komisije i rukovodstva FSS-a da srpski fudbal podigne na viši nivo. Sve to poštujući sportski duh i fer nadmetanje“, naveo je Voždovac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.