U trendu

Znate li šta prognoziraju srpski navijači u Kalinjingradu?

Pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u Rusiji, gotovo sve kladionice su favorizovale Švajcarsku u odnosu na Srbiju, kako u borbi za drugo mesto u grupi E, tako i u međusobnom duelu.
Međutim, izgleda da su dobra igra „orlova“ i pobeda nad Kostarikom od 1:0 uticale da se kvote naglo promene, pa se sada blaga prednost daje Srbiji.

U Kalinjingradu, ruskom gradu gde se večeras igra utakmica, i među navijačima obe reprezentacije „padaju“ prognoze. I Srbi i Švajcarci ocenjuju da će utakmica biti teška i do kraja neizvesna.

Švajcarski navijač Kristijan Egli računa na pobedu svog tima, a da će prvi pol postići fudbaler koji je u kvalifikacijama odlučujućim pogotkom u utakmici protiv Severne Irske odveo Švajcarsku na Mundijal.

„Mislim da će pobediti Švajcarska, rezultatom 2:1, a da će prvi gol postići Rikardo Rodrigez“, kaže za Sputnjik Egli.

Njegov prijatelj Mihael Matis prognozira da će rezultat biti nerešen.

„Nisam takav optimista kao moj drug. Mislim da će rezultat biti 1:1, a da će gol za Švajcarsku dati Đerdan Šaćiri“, kaže Matis.

Srpski navijači jednoglasno prognoziraju pobedu Srbiji.

„Očekujem da će Srbija pobediti rezultatom 2:1, a da će strelci biti Aleksandar Mitrović i Nemanja Radonjić“, predviđa srpski navijač Vidoje Mitrović.

Njegov prijatelj Đorđe Pantelić prognozira da će „orlovi“ večeras u Kalinjingradu dva puta zatresti protivničku mrežu.

„Nema dileme, biće 2:0 za nas, a strelci će biti Aleksandar Mitrović i Aleksandar Prijović“, smatra Pantelić.

Podršku „orlovima“ u Kalinjingradu pružaju i pripadnice lepšeg pola. Šapčanka Tanja Petrović sigurna je u pobedu našeg tima.

„Rezultat će biti 2:0 za nas, a golove će postići Aleksandar Mitrović i Nemanja Matić“, uverena je Tanja.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.