najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zvezdin trener vredjao novinare

Trener Fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović vredjao je danas novinare na zvaničnoj konferenciji, a jednog od njih nazvao je budalom.

Božović je ponovo negativno govorio o novinarima, nezadovoljan načinom na koji oni rade svoj posao i tekstovima posle poraza od Borca u Kupu.

Božović je budalom nazvao novinara Mocartsporta Darjana Nedeljkovića, sa kojim je i ranije imao sukob, kada je rekao da je “diktirao devojci koja radi u drugom listu šta da piše”.

Kada su ušli u polemiku, Božović je poručio novinaru i da “može da mu pljune pod prozor”.

“Možete da govorite o meni kao treneru i o taktici i da kritikujete, ali mi uporno apostrofirate da se ne ponašam grofovski. Ne znam ko od vas poznaje nekog grofa pa zna kako grofovi treba da se ponašaju”, rekao je Božović.

On je dodao da igrači psihološki nisu pali posle poraza od Borca, već novinari.

“Više sam radio da psihološki podignem novinare, jer su oni pali. Igrači nisu, jer u fudbalu imate tri rezultata: pobedu, poraz i nerešeno. Shvatamo da nismo Barselona i da moramo ponekad da izgubimo. Okrenuo bih se na neprofesionalno i nekorektno izveštavanje pojedinih medija. Trener koji dobije crveni karton nema pravo da prisustvuje konferenciji za novinare. Nisam ‘zapalio’ nigde, nego sam bio tu”, kazao je Božović.

Trener Zvezde je rekao da posle crvenog kartona nije želeo da napusti teren jer je to bio jedini način da protestuje.

Božović je govorio i o predstojećoj utakmici protiv Čukaričkog, u derbiju 20. kola Super lige Srbije.

“Biće teško, sigurno, to je ujedno i derbi. Čukarički igra izvanredno i zasluženo je drugi. Neće nam biti lako, pod moranjem smo, jer smo u prilici da oborimo još jedan rekord, da napravimo 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu”, rekao je Božović.

On je Čukarički istakao kao pozitivan primer srpskog fudbala.

“To je klub koji treba svima u Srbiji da služi kao primer kako treba da se radi. Klub drži jedan čovek, domaćin i izvanredno napreduje. Nadam se da će tako nastaviti, želim im svu sreću od ponedeljka”, kazao je Božović.

Utakmica će se igrati u nedelju od 16.00 na Banovom brdu.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike