U trendu

Bulatović: Preseljenje Aerodroma Srbije u Niš za par meseci

NIŠ – Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je da očekuje da se u narednih nekoliko meseci usvoji zakon o preseljenju sedišta preduzeća „Aerodromi Srbije“ iz Beograda u Niš.

On je u četvrtak, na otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Nišu, rekao da je u toku postupak izmene zakona i da bi on trebalo da se u nekoliko narednih meseci nađe pred poslanicima Skupštine Srbije, prenose Niške vesti.

„Promena sedišta preduzeća ‘Aerodromi Srbije’ govori nam koliko naš grad ima podršku države. Imamo od pre dva dana novu-staru liniju do Malmea i za direktora ‘Aerodroma Srbije’ izabran je naš Nišlija, moj prvi saradnik Mihajlo Zdravković“, rekao je Bulatović.

On je podsetio da do 2015. godine aerodrom u Nišu nije imao letove i da je decenijama pre toga bio u jako teškoj situaciji.

„Bilo je jednog leta ili ni jednog, a sada imamo već 10 desetinacija, a od jula imaćemo još 12. Treba da budemo ponosni što imamo mogućnost da letimo do Beča, Budimpešte, Rima, Berlina i do mnogih drugih značajnih destinacija“, rekao je Bulatović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar