U trendu

Komercijalna banka – najveća domaća banka na Kosovu i Metohiji

LEPOSAVIĆ/BEOGRAD – Komercijalna banka je jedina domaća banka koja pruža usluge u celoj južnoj pokrajini, izjavio je Vladimir Medan, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

„Naš filijala u Kosovskoj Mitrovici omogućava pristup svim finansijskim uslugama srpskom stanovništvu, domaćim kompanijama i javnom sektoru. Filijala u Kosovskoj Mitrovici ima devet ekspozitura na celoj teritoriji Kosova i Metohije i više od 33.000 klijenata“, rekao je Medan na Forumu privrednika u Leposaviću.

On je podsetio učesnike foruma da Komercijalna banka na Kosovu i Metohiji beleži 22 godine sigurnosti i efikasnog poslovanja u skladu sa najvišim evropskim standardima. Filijala u Kosovskoj Mitrovici ima potpunu saradnju sa svih deset srpskih opština u AP KiM.

„Napominjem da smo jedina domaća banka koja još od 2007. godine ima UNMIK licencu za bankarsko poslovanje“, istakao je Medan.
On je podsetio učesnike skupa da je cilj Komercijalne banke da postane savršen spoj tradicionalne banke i digitalne banke sa modernim tehnologijama i da najveća domaća banka ostaje verna starom imidžu: sigurnost, stabilnost, poverenje i pouzdanost.

„Komercijalna banka je sada među vodećim inovatorima na bankarskom tržištu u regionu. Nedavno smo razvili nove tekuće račune: Start, Aktiv, Klasik i Premijum sa inovativnim bankarskim proizvodima i nizom dodatnih pogodnosti. Uveli smo i jednostavno, sigurno i brzo obavljanje svih finansijskih transakcija, bilo gde i bilo kada preko mobilnog telefona“, istakao je Medan.

Navodeći da je Komercijalna banka među liderima i u karticarstvu, predočio je da je samo Filijala u Kosovskoj Mitrovici izdala više od 26.000 kartica.

„Uz to, jedina smo banka na KiM koja ima dvovalutnu isplatu na svojim bankomatima“, zaključio je predsednik IO Komercijalne banke, Vladimir Medan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.