U trendu

Laureat vrline za 2018. dr Jasmini Knežević

BEOGRAD- Osnivaču i direktoru Opšte bolnice „Bel Medik“ iz
Beograda dr Jasmini Knežević danas je uručeno priznanje Laureat vrline 2018., koje tradicionalno već devetu godinu zaredom dodeljuje Mokrogorska škola menadžmenta sa partnerima.

Jasmini Knežević ovo priznanje je dodeljeno za poseban doprinos u razvoju preduzetništva, a nagradu joj je uručio prošlogodišnji dobitnik Ninko Tešić na ceremoniji u Privrednoj komori Srbije.

Kako je navedeno u obrazloženju žirija, kao pionir privatnog zdravstva, koje u Srbiji nije postojalo 50 godina, doktorka Knežević je bila njegov inovator i graditelj, i posvećeno je radila na podizanju kvaliteta zdravstvene usluge istovremeno boreći se za očuvanje ugleda lekarske profesije.

Doktorka Knežević je karijeru uspešnog pedijatra i rukovodioca u Dečijoj
bolnici za plućne bolesti, 1995. godine zamenila preduzetničkim poslom.

Osnovala je ordinaciju Bel Medik, verujući da će napraviti humaniji i efikasniji zdravstveni sistem, prilagođen potrebama i željama pacijenata, rekao je osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta Srđan Janićijević prilikom dodele priznanja.

Jasmina Knežević je dobitnik više značajnih domaćih i međunarodnih priznanja za menadžment, žensko liderstvo, preduzetništvo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.