U trendu

Manifestacija Fešta na plaži u subotu u Rafailovićima

Manifestacija „Fešta na plaži“, u organizaciji MZ „Bečići“,  pod pokroviteljstvom lokalnih ugostitelja i Turističke organizacije opštine Budva, prvi put se organizuje u subotu, 9. septembra, u Rafailovićima.

Celodnevni program u okviru kojeg će gosti i meštani besplatno degustirati vina i lokalne poslastice, obogatiće defile i koncert Gradske muzike Budve, koncert klape „Trio Gušt“ i za kraj programa, nastup popularnog rock benda „Neverne bebe“. Koncerti će biti održani na plutajućoj bini – trajektu, kako bi svi posetioci sa plaže ili lokalnih restorana i kafića mogli da uživaju u programu.

Posebno interesantan deo večeri predstavljaće defile ukrašenih barki, koji će na pravi način izraziti duh ovog autentičkog ribarskog mesta.

Cilj organizacije ove manifestacije, koja ima tendenciju da postane tradicionalna, jeste da se početkom septembra privuče što veći broj gostiju u jedan od najlepših delova budvanske rivijere i da se njihov boravak učini što sadržajnijim, pre svega zahvaljujući tradicionalnom gostoprimstvu domicilnog stanovništva..

Pozivamo sve gradjane i goste Budve da u subotu, 9. septembra budu deo „Fešte na plaži“, koja i nezvanično zatvara niz letnjih turističkih manifestacija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.