U trendu

Mihajlović od Zorana Babića zahteva rad i rezultate u Koridorima Srbije

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije bila zadovoljna radom dosadašnjeg rukovodstva „Koridori Srbije“, te da će od novog vršioca dužnosti direktora tog preduzeća Zorana Babića zahtevati rad i rezultate.

U saopšenju, ministarka je dodala da od „Koridora Srbije“ očekuje da kvalitetno i u dogovorenim rokovima ispune ugovorne obaveze i završe posao.

„Ovaj veliki posao je pri kraju, ali zato baš sada moramo da uložimo najviše rada i truda. Zato od novog vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije Zorana Babića očekujem isto ono što sam tražila od njegovih prethodnika – a to je rezultat. Ništa manje i ništa više“, kazala je Mihajlović i podsetila da su „Koridori Srbije“ u ime države investitori na Koridoru 10.

„Nekoliko puta sam javno iskazivala svoje nezadovoljstvo načinom rada, a poslednji put kada sam pred prvomajske praznike sa premijerom Aleksandrom Vučićem obišla deonice na Koridoru 10“, kazala je Mihajlović.

„Verujem da je Zoran Babić svestan odgovornosti koju je preuzeo, a u meni i Ministarstvu koje vodim, imaće, kao i njegovi prethodnici, svu potrebnu pomoć i punu podršku da završimo Koridor 10“, rekla je Zorana Mihajlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.