U trendu

Novi izgled Super Vera na Novom Beogradu

BEOGRAD – Kompanija Veropoulos d.o.o. predstavila je danas novi koncept kupovine i dizajn svog prvog renoviranog objekat u Srbiji- market Vero 1 u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Kako su rekli predstavnici kompanije, investicijom od 3, 5 miliona evra kompanija Super Vero je između ostalog, i na ovaj način pokazala zainteresovanost za inovacije i brigu za svoje potrošače.

Renovinarnjem objekta potrošačima je sada na raspolaganju novi koncept kupovine sa unapređenim sadržajima u kategoriji „Fresh“ (voće i povrće), redizajniranom mesarom, proširenom ponudom sveže ribe, delikatesima, gotovim jelima među kojima mediteranska kuhinja zauzima posebno mesto, pekarom sa sveže pravljenim i proizvodima…

Novi izgled radnje prati najmodernije svetske trendove i podseća na koncepte marketa na inostranim tržištima, kažu u ovoj kompaniji.

„Od svog osnivanja do danas neprekidno pratimo potrošačke zahteve i potrebe tržišta Srbije. Uspešno rešavajući svakodnevne izazove, nastavljamo da se trudimo da unapredimo i doprinesemo svakom srpskom domaćinstvu zadržavajući najveću poslovnu posvećenost“, rekao je vlasnik i izvršni direktor Veropoulos kompanije Nikos Veropoulos.

On je dodao da je ideja bila renoviranje radnje po meri kupca, koji su u fokusu te kompanije.

„Želeli smo da im prostor bude pristupačan, da zaposlenima bude olakšan rad, da imaju na raspolaganju prostran parking, da pružimo dobar kvalitet i prisupačne cene“, istakao je vlasnik.

Radnja koja je otvorena još 2001. goidne sada izgleda sasvim drugačije, a Veropoulos kaže da je zadovoljan izgledom objekta.

On je naveo da se vodilo računa i o osvetljenju, uštedama električne energije i primeni novih tehnologija u radu.

Trudili smo se i da budemo jedinstveni i da promovišemo proizvode, a ne zemlje iz kojih dolaze, dodao je Veropoulos.

Rad na dizajnu i novom konceptu radnje poveren je kompaniji Sćweitzer, jednoj od dvodećih svetskih kompanija u trgovačkoj industriji.

Sa više od 1.000 zaposlenih osmišljavaju i realizuju izgradnju prodavnica po meri, a u bogatom portfoliju kompanije je i rad sa brendovima poput Carrefour, Burberry, Lindt, Johnhie Walker, Spar…

Generalni direktor Mark Ernest Garofani rekao je da se nastojalo u tome da se izađe susret svim zahtevima potrošača i da su proširili asortiman i prostor i u Jumbo prodavnici i to za novih 500 kvadratnih metara.

On je rekao da u Vero radnji imaju od 450 do 500 proizvoda iz Grčke, među kojima su najtraženiji mlečni proizvodi ali i masline, maslinovo ulje, kao i proizvodi iz konditorske industrije.

Kako kaže, postoji tim koji analizira šta bi od tog asortimana trebalo proširiti i svake godine u junu organizuje se akcija „Grčki mesec“ i predstavljaju novi prozivodi.

„Trudimo se da grčkih proizvoda bude što više ali isto tako uvozimo na primer, i sireve iz Italije i Francuske…U našim radnjama mogu se naći proizvodi iz cele Evrope, ali i sveta“, rekao je Garofani.

On ističe da nastoje da budu mesto koje će potrošači po tome prepoznavati, kao i da cenovno budu što prisupačniji.

„Ovo renoviranje je model koji ćemo nadam se moći korak po korak da prilagođavamo i ostalim objektima u Beogradu“, rekao je Garofani.

Podsetio je da su prošle godine renovirani objekti u Ulici Vojislava Ilića, i u okviru Zire.

Novinari su danas imali prikliku da obiđu renovirani objekat a među novinama u radu su i brojevi za potrošače kako bi se znalo ko je na redu za kupovinu na rafovima na kojima su suhomesnati, mesni, mlečni proizvodi.

Takođe, ovo je prvi objekat koji ima „bistro“, mesto gde svi koji kupe nešto od kuvanih jela mogu da sednu i pojedu svoj obrok.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.